
Μελέτες στη σύσταση του κεριού που βρίσκεται στους κόκκους του καφέ έχουν καταδείξει ένα αριθμό ουσιών που μπορεί να δυσκολεύουν την αφομίωσή τους κάποιες φορές. Με τη διαδικασία της αποκήρωσης, οι ουσίες αυτές αφαιρούνται χωρίς να μειώνονται τα ωφέλιμα χαρακτηριστικά και το άρωμα ενός λαχταριστού καφέ.
Μελέτες στη σύσταση του κεριού που βρίσκεται στους κόκκους του καφέ έχουν καταδείξει ένα αριθμό ουσιών που μπορεί να δυσκολεύουν την αφομίωσή τους κάποιες φορές. Με τη διαδικασία της αποκήρωσης, οι ουσίες αυτές αφαιρούνται χωρίς να μειώνονται τα ωφέλιμα χαρακτηριστικά και το άρωμα ενός λαχταριστού καφέ.
Χαρακτηριστικά