Το μυστικό της επιτυχίας μας βασίζεται σε παραδοσιακές αξίες και χρόνια εμπειρίας.

Ταυτόχρονα όμως παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις τελευταίες καινοτομικές εξελίξεις για να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας.

Τα θεμέλια της Bristot είναι η ιστορία και η παράδοση.

Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, ο Domenico Bristot, βάσισε την επιτυχία του στη σκληρή δουλειά, την επιδεξιότητα, την τύχη αλλά και σε μία γερή δόση διαίσθησης.

Σε πολύ νεαρή ηλικία ο Domenico μετακόμισε στη Βιέννη, ένα από τα κέντρα της «Belle Époque», που αποτελούσε τότε σημείο συνάντησης φιλοσόφων, συγγραγέων, επιστημόνων αλλά και επιχειρηματιών. Εκεί δημιούργησε μια μία σειρά από αξιόλογες γνωριμίες, αλλά ήρθε και σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο του καφέ, μέσω της φιλίας του με έναν καφεκόπτη. Μετά την επιστροφή του στην Ιταλία το 1919, ο Domenico αποφάσισε να ασχοληθεί με το καβούρδισμα του καφέ και να αξιοποιήσει τις καινοτόμες τεχνικές που είχε μάθει σε σχέση με το καβούρδισμα και την επεξεργασία του καφέ. Έπειτα από εκτεταμένη μελέτη και συνεχείς πειραματισμούς, κατάφερε να βρει αυτό που αναζητούσε: έναν καφέ με έντονο, ευχάριστο άρωμα και γλυκιά, φρουτώδη γεύση – κάτι πολύ διαφορετικό από τους υπόλοιπους καφέδες της εποχής.

Εδώ κρυβεται και το μυστικό της επιτυχίας της Bristot Roasting Company: στη μοναδική μέθοδο καβουρδίσματος, την ενδελεχή έρευνα για τους καλύτερους παραγωγούς καφέ και το πάθος για αριστεία.

Σήμερα, το ίδιο πάθος και η ίδια επιθυμία για άριστη ποιότητα ωθεί και εμάς στη συνεχή καινοτομία στους τομείς της παραγωγής και διαχείρισης.